fooldal

Bemutatkozás
VÉDŐPAJZS A VÁLLALKOZÁSÁNAK

kep_bemutatkozasVÉDŐPAJZS A VÁLLALKOZÁSÁNAK – megoldás az AURA GROUP

 

Ön szerint, mi kell egy sikeres vállalkozáshoz? Egy jó termék, vagy szolgáltatás minden bizonnyal. Tőke. Szakmai elhivatottság. Rugalmasság. És megbízható, jó munkaerő.

Egyes iparágakban, ahol a munkavállalók fokozott baleset veszélynek vannak kitéve, a tevékenységek jellege megköveteli, hogy a vonatkozó munka,- tűz,- és környezetvédelmi jogszabályokban meghatározott kötelezettségek maximálisan teljesüljenek.

 

Tisztában van Ön a vállalkozására érvényes aktuális munka-, tűz, és környezetvédelmi jogszabályokkal? Eleget tud tenni a folyamatos ellenőrzéseknek, oktatásoknak, egyéb hivatalos teendőknek? Tudja, hogy milyen következményekkel járhat Önre, és a vállalkozására nézve egy akár halálos kimenetelű munkabaleset? És hogy mit tehet ennek a megelőzésében?

 

Tudja, hogy egy PROFI védőpajzzsal a vállalkozása körül nem csak biztonságosabb munkakörülményeket teremthet, de még költségeket is megtakaríthat? Az AURA GROUP Kft. sok éves tapasztalattal rendelkező, a gazdaság szinteminden szférájában jártas szakemberei az induló, illetve a már működő vállalkozások számára kínálnak teljes körű, komplex szolgáltatásokat és tanácsadást. dekra

Cégünk az elmúlt rövid időszak alatt dinamikusan fejlődött.

Ezt igazolja nagyszámú  állandó  partneri állományunk,

illetőleg visszatérő ügyfélkörünk. 2009. februártól a DEKRA által kiadott ISO 9001:2008. minőségirányítási Tanúsítással rendelkezünk