fooldal

Szolgáltatásaink

MUNKAVÉDELEM Legyen Ön a legjobb munkáltató! Gondoskodjon munkavállalói egészségéről, és biztonságos munkavégzéséről! Tekintse meg, miben tudunk segítséget nyújtani Önnek. Tovább…(http://www.auragroup.hu/szolgaltatasaink/munkavedelem)  

 

TŰZVÉDELEM Tisztában van azzal, hogy egy nem várt tűzkár akár a csőd szélére is juttathatja vállalkozását? Gondoskodjon a megelőző tűzvédelemről, óvja vállalkozását, és alkalmazottait! Nézze meg, milyen területek nyújtunk szakavatott szolgáltatásokat. Tovább…(http://www.auragroup.hu/szolgaltatasaink/tuzvedelem)

 

KÖRNYEZETVÉDELEM A környezetvédelem biztosítása felelősségteljes, és folyamatos munka, amit bízzon független profira! teljes körű környezetvédelmi ügyintézés keretében az alábbi környezetvédelmi szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Tovább…(http://www.auragroup.hu/szolgaltatasaink/kornyezetvedelem)

 

FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGY A jó munkaerő a legnagyobb vállalati érték! Teremtsen biztonságos munkafeltételeket kollégái számára! Foglalkozás- egészségügyi alapszolgáltatás keretében az alábbi tevékenységeket végezzük. Tovább… (http://www.auragroup.hu/szolgaltatasaink/foglalkozas-egeszsegugy)

 

MUNKAVÉDELEM AZ ÉPÍTŐIPARBAN Van, hogy csak egy kötélen múlik egy emberélet. Az építkezések magas kockázata miatt kiemelten fontos a munkavédelmi szakember felkészültsége! Tovább… (http://www.auragroup.hu/szolgaltatasaink/munkavedelemepitoipar)

 

MEBIR Segédlet

A  SEGÉDLET  legfontosabb  célja,  hogy  Magyarországon   még  csak  kevés

helyen  bevezetett  nemzetközi  Munkahelyi  Egészségvédelem  és  Biztonság

Irányítási  Rendszert  (MEBIR)  minél  szélesebb  körben  megismerjék  és

bevezessék.

Borító letöltéséhez kattintson ide

MEBIR segédlet letöltéséhet kattintson ide